Dutch Technology Festival

11 juni 2022
09:00 - 18:00
Klokgebouw Strijp-S Eindhoven

Maak kennis met tech tijdens Dutch Technology Festival

Op zaterdag 11 juni en tussen woensdag 15 en zaterdag 18 juni vindt het leukste tech festival van Nederland plaats: Dutch Technology Festival 2022 (voorheen Dutch Technology Week).
De zoektocht naar technisch talent staat centraal.

De roep om technisch talent blijft onverminderd groot. Voor jonge denkers en doeners zijn er volop mogelijkheden voor een relevante en interessante studie en/of baan in de techsector. Die boodschap staat centraal tijdens Dutch Technology Festival: hier krijgt technologie letterlijk én figuurlijk het hoofdpodium. Festivalgangers kunnen zien en beleven dat technologie fun is en oplossingen biedt voor vraagstukken in onder andere gezondheidszorg, mobiliteit en duurzame energie. En dat zij een bijdrage hieraan kunnen leveren.

Het festival trapt af op zaterdag 11 juni met een kijkje in de keuken bij techbedrijven in Brainport Regio tijdens de High Tech Ontdekkingsroute. Tussen 15 en 18 juni is er een bomvolle line-up voor jong en oud met o.a. Quiz Night XL, Night Of The Nerds voor aanstormend tech talent en Mission Tech. Bekijk de volledige line up via de button hieronder.

Meer informatie