Bron: Unsplash

Infosessie scholingstraject Hybride Techniek Opleider – 3 juli, HU

3 juli 2023
11:00 - 12:00
online

Ben of ken jij een ervaren en enthousiaste technici die toe is aan een nieuwe stap? En wil je jouw kennis graag doorgeven aan de volgende generatie? Maak dan gebruik van het scholingstraject Hybride Techniek Opleider, een initiatief van A+O Metalektro, Bouwend Nederland, OOM en Wij Techniek i.s.m. het hoger onderwijs. In het najaar van 2023 starten deze trajecten op de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Windesheim. Daarom deze informatiebijeenkomst. 

Met dit traject word je binnen één jaar je assistent-docent voor technische vmbo’s, ROC’s en hbo’s. Je leert hoe je jouw waardevolle, up-to-date kennis op een inspirerende manier doorgeeft aan de technici van morgen. >>Kijk hier voor meer informatie<<

Meer weten?
Tijdens de digitale informatiebijeenkomst op 3 juli wordt verteld over de achtergrond van het traject en neemt de docent (Vincent Hoksbergen, Hogeschool Utrecht) de inhoud van het scholingstraject door. Daarnaast zal één van de huidige deelnemers aanschuiven om ervaringen te delen. In een uur tijd worden alle informatie en de mogelijkheden om het mooie vak over te dragen aan de toekomst medewerkers inzichtelijk gemaakt.

Aanmelden kan bij Herman Veldman via h.veldman@wij-techniek.nl. Vergeet niet in de mail datum en tijdstip van de betreffende bijeenkomst te zetten.