Katapultdag 2023

26 september 2023
11:30 - 17:00
Amsterdam

In 2023 wordt de jaarlijkse Katapultdag georganiseerd bij Circa Amsterdam. Een dag vol inspiratie en kennisdeling. Voor en door samenwerkingspartners uit publiek-private samenwerkingsverbanden. Het thema dit jaar: Werk aan de winkel!

Samenwerken aan maatschappelijke uitdagingen: dat doen ze bij Katapult al jaren. Gesneden koek dus, tóch is er werk aan de winkel. Want de vraagstukken van morgen zijn de uitdagingen van nu geworden. Digitalisering, healthy ageing, klimaat- en energietransitie en de arbeidsmarkttekorten. Allemaal uitdagingen waar we niet langer omheen kunnen en die we alleen samen op kunnen lossen. Bij uitstek een klus voor publiek- privaat samenwerken (pps), want vele handen maken licht werk.

Dat pps werkt, dat blijkt wel. Het is niet voor niets dat Katapult vanuit het Nationaal Groeifonds maar liefst €210 miljoen euro toegekend hebben gekregen om de succesvolle pps'en op te schalen! Onderwijs en bedrijfsleven zijn gelijkwaardige partners en beide profiteren ze van het zoeken naar oplossingen voor problemen uit de praktijk: ervaring delen is kennis vermenigvuldigen. Op deze inspirerende dag komen onderwijs, overheid en bedrijfsleven bij elkaar om kennis te delen, te inspireren én van elkaar te leren. 

Heb jij een best practice die aansluit bij het thema en die je graag met het Katapultnetwerk wil delen? Laat dit dan weten!

Aanmelden