Home

June 13 @ 11:30

June 13 @ 13:30

Kennislunch over sterk techniekonderwijs

Op donderdag 13 juni presenteren vmbo’ers en mbo’ers tijdens Vakkanjers LIVE hun ideeën aan het Nationaal Comité 4 en 5 mei, de opdrachtgever van de Vakkanjer Challenge 2019. Daarnaast bezoeken honderden leerlingen de Werkspoorkathedraal in Utrecht voor een spannende ontdekkingstocht door de wereld van techniek.

Deze dag vindt ook een speciaal VIP programma van 11.30 tot 13.30 uur plaats met een kennis- & netwerklunch met interessante sprekers en een interactieve tour langs alle activiteiten. Bent u er ook bij? 

De vraag naar goed opgeleide jonge vakmensen is en blijft groot. Hoe zorgen we voor voldoende denkers en doeners die ons blijvend verder helpen? De sleutel ligt in sterk techniekonderwijs – in nauwe samenwerking met het technische bedrijfsleven. Verschillende sprekers, onder wie Jan van Nierop (voorzitter Stichting Platforms VMBO en ambassadeur Nieuw VMBO en Sterk Techniekonderwijs) en Marlous Birkhoff (Woerdens Techniek Talent), nemen u mee langs de belangrijkste elementen van uitdagend techniekonderwijs en de rol van bedrijven daarin.

U vindt de Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg 41 in Utrecht. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur, station Utrecht Zuilen is nog geen tien minuten lopen.

Voor meer informatie kijkt u hier. Direct aanmelden kan hier
Benieuwd naar een voorproefje? Bekijk dan de video van Vakkanjers LIVE van vorig jaar.