Home

November 27 @ 10:00

November 27 @ 16:00

Landelijke werkdag Leven Lang Ontwikkelen

Heeft u ambities en ideeën over Leven Lang Ontwikkelen? En wilt u inspiratie opdoen? De ministeries van OCW, SZW en EZK, de SER en het Kennispunt MBO Leven Lang Ontwikkelen nodigen u graag uit voor een grote, landelijke werkdag over Leven Lang Ontwikkelen op woensdag 27 november 2019.

Deel kennis en ervaringen rond Leven Lang Ontwikkelen, start en versterk samenwerking, raak geïnspireerd door de praktijkverhalen van anderen en krijg inzicht in ruimte in de regels. Aan het eind van de dag heeft u concrete handvatten waarmee u weer een vervolgstap kan zetten in het verder vormgeven van Leven Lang Ontwikkelen.

Het programma

De bijeenkomst start met een kort plenair programma. Daarna zijn er verschillende deelsessies rondom actuele thema’s zoals publiek-private samenwerking, flexibilisering van het onderwijs en het stimuleren van een leercultuur binnen bedrijven.  

Op dit moment wordt gewerkt aan de invulling van het programma, maar zeker is dat u energie zult krijgen van deze dag en vol inspiratie naar huis gaat. De organiserende partijen zijn trots op de goede voorbeelden en willen stimuleren om tot actie over te gaan.

Wilt u uw werk, ideeën en/of goede voorbeelden presenteren? Er komt een open inschrijving voor deelsessies, dus pak uw podium en inspireer!

Voor wie?

De werkdag is voor iedereen die op wat voor manier dan ook werkt aan Leven Lang Ontwikkelen. Zoals het onderwijsveld, het bedrijfsleven, de sociale partners en de overheid. Er is ruimte voor circa 500 deelnemers en deelname is gratis.

Uitnodiging

Binnenkort volgt meer informatie en kunt u zich aanmelden als deelnemer of organisator van een deelsessie. Reserveer 27 november 2019 alvast in uw agenda!

De werkdag is op een centraal gelegen locatie,  goed bereikbaar met het OV.

Vragen?

Neem dan contact op met de organisatie via leven_lang_ontwikkelen@minocw.nl.