Online meet-up ‘Wie zijn de leraren van de Foodvalley van morgen?’

22 april 2021
online - regio Foodvalley

Zoals in veel regio’s in Nederland heeft men in de Foodvalley ook te maken met een tekort aan leraren. Niet alleen qua aantallen, maar ook kwalitatief: het onderwijs actueel laten aansluiten op de (technologische) omgeving en toekomstige werkveld van de leerlingen.

Vanuit verschillende samenwerkingen zijn scholen en instellingen, gemeentes en bedrijven bezig om het vraagstuk van lerarentekort en professionalisering aan te pakken. Daarom vindt op donderdag 22 april 2021, van 10.00 tot 11.30 uur, een regionale meet-up plaats. Het thema van dit online event: ‘Wie zijn de leraren van de Foodvalley van morgen?’

Deze meet-up is bedoeld voor schoolleiders, HR-medewerkers en teamleiders in het voortgezet onderwijs in de regio Foodvalley.

Tijdens deze meet-up staat het hybride docentschap en het betrekken van zij-instromers centraal. Hier heeft men in regio namelijk al veel ervaring en kennis mee opgedaan.

Je kunt je vóór 15 april aanmelden via s.reuvers@knooppunttechniek.nl . Na aanmelding ontvang je t.z.t. het programma en een voorbereidingsopdracht.

Meer informatie