Home

February 21 @ 09:00

February 21 @ 16:15

Sterk Techniekonderwijs (omgeving Eindhoven)

Op donderdag 21 februari 2019 wordt de inhoudelijke themabijeenkomst Sterk Techniekonderwijs georganiseerd in de omgeving Eindhoven.

De volgende thema’s komen in ieder geval aan bod: het organiseren van de uitvoering van het techniekonderwijs (o.a. borgen van inbreng van het bedrijfsleven en omgaan met docententekort). En ook beeldvorming techniekonderwijs om meer jongeren enthousiast te maken voor techniek, het technologisch vormgeven van andere profielen en TL, manieren om door innovatie en samenwerking in de keten een duurzaam techniekaanbod vorm te geven, waarmee ingespeeld kan worden op dalende leerlingaantallen.

Voor wie?
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor contactpersonen/projectleiders die zich met de planvorming- en het schrijfproces bezighouden en/of bestuurders, school- en afdelingsleiders.
Bovengenoemde personen worden uitgenodigd om maximaal 2-3 personen mee te nemen: denk hierbij aan docenten, decanen, rectoren, (HR-)medewerkers of controllers die straks met de uitvoering van het plan aan de slag gaan. Iedere deelnemer moet zich afzonderlijk vooraf aanmelden.

Wanneer & waar?
De volgende inhoudelijke bijeenkomsten worden georganiseerd:

Kijk voor meer informatie over programma en de mogelijkheid om aan te melden op de website Sterk Techniekonderwijs.