Webinar: Bevorder de leercultuur in het mkb

16 juli 2024
10:00 - 11:00
online

Met de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt groeit de noodzaak voor een leven lang ontwikkelen. Zeker in het mkb, waar leren en ontwikkelen vaak nog achterblijven. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid start daarom op 22 juli een campagne "Vandaag gedaan, vandaag geleerd" om de leercultuur binnen het mkb te bevorderen en ondersteunen. Hierbij werken ze graag samen met anderen. Interesse? Meld je aan voor het webinar!

Voor wie?
Schakelpartijen: directieleden, beleids-medewerkers, HR- en communicatie- adviseurs van organisaties die de leercultuur in het mkb bevorderen.

Wat doen? 
Werk jij aan de leercultuur binnen het mkb? Wil je meer inzicht in de campagne en hoe je deze kan inzetten? Dan is dit webinar iets voor jou! Tijdens dit webinar krijg je een voorvertoning van de campagne. Annemiek Wortman en Sander Vastbinder van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid lichten de campagne-onderdelen toe, de producten die je zelf in je communicatie aan het mkb kunt gebruiken en de oproep om de nieuw ontwikkelde QuickScan Leercultuur in te vullen.

Meer informatie en aanmelden