Foto: Unsplash

28 juni 2021

Ontwikkelen in het mkb: per 6 juli 2021 nieuwe aanvraagronde MKB!dee-regeling

Goed nieuws voor ondernemers die een goed idee hebben om de kennis en vaardigheden van je personeel te verbeteren en up-to-date te houden! Vanaf dinsdag 6 juli 2021, 9.00 uur, kunnen zij weer een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage. Deze vierde (en laatste) aanvraagronde staat open tot 7 september 2021, 17.00 uur. 

Voor deze tender geldt een plafond van 7 miljoen euro waarvan ten minste 1,5 miljoen voor aanvragen die gedaan zijn door een kleine onderneming of samenwerkingsverbanden waarvan ten minste een van de deelnemers een kleine onderneming is.

Met MKB!dee stimuleren staatsecretaris Mona Keijzer, ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en minister Wouter Koolmees, ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, mkb-ondernemers om in de ontwikkeling van hun werknemers te investeren. De ondernemers sporen zelf de knelpunten op en bedenken daar een innovatieve oplossing voor.

Ondernemers die een aanvraag overwegen vinden op deze webpagina meer informatie. Ook kunnen ze zich daar laten inspireren door goede voorbeelden van ondernemers uit het MKB!dee-netwerk.