Home

werken in de techniek

Conferentie Leven Lang Ontwikkelen: een terugblik

Groot succes!

Onder het motto ‘Jij maakt het mogelijk’ vond op woensdag 27 november de Conferentie Leven Lang Ontwikkelen plaats in DeFabrique in Utrecht. Bijna 500 deelnemers kwamen bij elkaar om kennis uit te wisselen, elkaar te inspireren en elkaar te ontmoeten. Circa 50 bedrijven en organisaties hebben de deelnemers in evenzoveel workshops meegenomen in hun ervaringen en ideeën met betrekking tot Leven Lang Ontwikkelen. Dit was de eerste Conferentie Leven Lang Ontwikkelen die gezamenlijk is georganiseerd door de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Economische zaken en Klimaat en de Sociaal-Economische Raad.

De belangrijkste boodschap van de dag? Een leven lang ontwikkelen moet vanzelfsprekend zijn. Het is aan het onderwijs, de werkgevers, werknemers, docenten, directeuren, voorzitters, beleidsmedewerkers en ministeries om daar met elkaar de schouders onder te zetten. We kunnen veel van elkaar leren en elkaar inspireren. En zo leven lang ontwikkelen voor iedereen de gewoonste zaak van de wereld maken.

Bekijk het online magazine dat tijdens de conferentie is gemaakt en een impressie geeft van de dag. Daarin is ook onderstaande videoboodschap opgenomen die speciaal voor deze conferentie is gemaakt.

Aanmelden voor de nieuwsbrief LLO van OCW kan door een mail te sturen naar leven_lang_ontwikkelen@minocw.nl.
Aanmelden voor de nieuwsbrief van de SER over LLO kan hier.