17 februari 2022

SLIM-regeling gaat weer open!

Op dinsdg 1 maart 2022 opent de SLIM regeling voor individuele aanvragers. Voor je een aanvraag indient is het nodig om te registreren als aanvrager. Dat kan vanaf circa twee weken voor de opening van het tijdvak (dat loopt van 1 maart 2022 tot en met 31 maart 2022). 

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) maakt jaarlijks € 48 miljoen vrij voor initiatieven van ondernemers die zich richten op het stimuleren van leren en ontwikkelen in het midden- en kleinbedrijf. Alles wat je wilt weten over (het aanvragen van) de SLIM-regeling, de projectadministratie en verantwoording vind je op de website van het ministerie van SZW.

Benieuwd naar wie nou die SLIM-me ondernemers zijn? Een voorbeeld: 

Elke dag vijf minuten werken aan je softskills. Bij het ontbijt, op de bank of desnoods op het toilet. Gewoon, via je telefoon. Dat kan dankzij de Digitale Bedrijfsschool, een gezamenlijk initiatief van mbo Rijnland, ROC Rivor, Learning Heroes en Codename Future. Ontwikkeld met behulp van een SLIM-subsidie. Martijn Spekman gaat aan de slag met het bijbrengen van softskills van huidige en toekomstige medewerkers. De oplossing bestaat uit een webapp die de gebruiker uitdaagt om dagelijks vijf minuten te besteden aan een microlearning. Benieuwd hoe Martijn de subsidie heeft ingezet en wat de resultaten zijn? Lees dan hier verder.

Vragen?
Mail naar SLIM@ptvt.nl of kijk op leren en ontwikkelen in het MKB