Marketing gesprek, Steenbok sport en Werkplaats Online Ondernemen Groningen, gefotografeerd voor de Katapult Promotor Award.
7 maart 2022

Training vergroot je meerwaarde voor het mkb

Wil jij, vanuit het onderwijs en/of je publiek private samenwerking, je waarde voor meer mkb-bedrijven vergroten? Dan is de training "Vergroot je meerwaarde voor het mkb" iets voor jou! Aan de hand van vijf thema’s word jij gevoed met theorieën die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Het mkb is de groeimotor van de Nederlandse economie. Van de ruim 10.000 partners die deelnemen aan een publiek-private samenwerking (pps) behoort 80% tot het mkb. Tegelijkertijd werkt 96% van het mkb nog helemaal niet samen met het onderwijs. Dat is een gemiste kans. Deze kleine(re) bedrijven moeten het juist van samenwerking hebben. Om hun personeelsbestand up-to-date te houden, om nieuw talent aan te trekken en te behouden en om te profiteren van innovaties op het gebied van duurzaamheid en digitalisering.

Dus heb jij een (flinke) ambitie om het mkb meer te bereiken en kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Doe dan mee en bereik meer mkb!

De startsessie van de training vindt plaats op 17 mei 2022.