Home

Leraren // leren in de techniek // PO/VO // VMBO // Zuidoost

Onderwijsbijeenkomst vmbo / mavo regio Brainport

Tijdens de zesde editie van de Dutch Technology Week, die dit jaar plaatsvindt van 15 t/m 20 mei, wordt woensdagmiddag 17 mei van 13.30 uur tot 17.00 uur de onderwijsbijeenkomst vmbo / mavo regio Brainport georganiseerd. Vanuit het programma Focus en Passie voor Techniek (onderdeel van het landelijke Toptechniek in Bedrijf) en met steun van de Provincie Noord-Brabant en PBT wordt de bijeenkomst georganiseerd bij het hightech bedrijf AAE BV aan de Grasbeemd 2, 5705 DG in Helmond.

In het kader van de projecten van Focus en Passie voor Techniek zullen deelnemers zich die middag richten op het vmbo in regio Brainport, met speciale aandacht voor het vmbo-t oftewel de regionale mavo’s. De best-practices van de vmbo-t-scholen en de bij de vmbo-basis en -kader opgezette docentenstages komen voorbij. Tevens zal het Bèta-mentality model nog eens onder de aandacht worden gebracht. De middag wordt afgesloten met de presentatie van een publicatie waarin de best-practices terug te vinden zijn.

De middag is interessant voor onderwijsmanagement, teamleiders, betrokken bedrijven en docenten.

Het bedrijf AAE BV zal aan de bezoekers gelegenheid geven van een korte rondleiding gebruik te maken.

Als u belangstelling heeft bent u van harte welkom. Wij vragen u om vooraf even een mailtje ter aanmelding te sturen aan h.vanoers@brainportdevelopment.nl met als onderwerp: Focus en Passie voor Techniek aanmelding 17 mei.