Home

Noordwest // werken in de techniek

Servicepunt Techniek Flevoland van start

In Flevoland is het Servicepunt Techniek Flevoland (SPT Flevoland) gestart, zo is te lezen in de nieuwsbrief van OTIB. Het servicepunt ondersteunt technische bedrijven bij hun zoektocht naar technisch talent en werkzoekenden bij het vinden van een baan in de techniek.

Daarnaast biedt de website van het servicepunt nuttige informatie over actuele bijeenkomsten in Flevoland én de mogelijkheid om vacatures te plaatsen. Het Servicepunt Techniek Flevoland is hiermee dé ontmoetingsplaats voor (toekomstige) vakmensen in de techniek in Flevoland.

Het Servicepunt Techniek Flevoland richt zich op de gehele technische sector in Flevoland. Zowel ondernemers die zijn aangesloten bij OTIB, OOM en A+O Metalektro als werkzoekenden kunnen kosteloos van de dienstverlening van het servicepunt gebruik maken.

Voor werkgevers

Het servicepunt helpt technische bedrijven in Flevoland niet alleen met het vinden van nieuwe vakmensen, maar ook met advies over duurzame inzetbaarheid en de om- en bijscholingsmogelijkheden van bestaande medewerkers. Hierbij kan het servicepunt een beroep doen op een breed netwerk.

Voor werknemers

Ook voor werkzoekenden kan het servicepunt veel betekenen. Wie binnen de techniek van baan wil veranderen of vanuit een andere sector in de techniek wil werken, kan contact opnemen met Janine Northausen. Er is speciale aandacht voor vrouwen, 50-plussers die een switch willen of moeten maken en statushouders.

Vacaturesite

Het is voor ondernemers ook mogelijk om kosteloos vacatures op de site van het servicepunt te plaatsen. Deze vacatures worden ook op social media gedeeld. Werkzoekenden kunnen zich kosteloos abonneren op een wekelijke vacature-update.

Meer informatie

Wilt u ook gebruik maken van het servicepunt en/of een vacature plaatsen? Kijk dan voor meer informatie op https://techniekflevoland.nl/servicepunt/ of neem contact op met Janine Northausen, arbeidsmarktcoach in de regio en aanspreekpunt van SPT Flevoland, via servicepunt@techniekflevoland.nl.