Home

Techniekpact on Tour

De uitvoering van het Techniekpact loopt op stoom, dat was de conclusie op de eerste jaarconferentie van het Techniekpact op 19 mei 2014. We staan nu voor de uitdaging om de initiatieven die op regionaal en lokaal niveau zijn gestart te verbinden. Om het Techniekpact op regionaal en lokaal niveau meer zichtbaar te maken.

Hiervoor organiseren we een reizend evenement: Techniekpact On Tour. Een reis langs de regio’s om te ontmoeten en te inspireren. Om successen vanuit de regio’s zichtbaar te maken, netwerken te verstevigen en partijen te activeren deel te nemen aan de regionale initiatieven.

Alle thema’s binnen de lijnen kiezen voor techniek, leren en werken in de techniek komen aan bod in de Techniekpact On Tour. Voor elke bijeenkomst bepalen we met de regio het programma. Immers, in elke regio spelen andere issues, andere vragen en misschien nog wel het belangrijkst: andere spelers.

De Techniekpact On Tour bijeenkomsten worden (live) gestreamd en zijn via deze website te bekijken. Check regelmatig de agenda voor nieuwe bijeenkomsten van Techniekpact On Tour.

TOT ziens!